Toiminta

Tango Team Motorsport ry – Rakkaudesta ralliin ja moottoriurheiluun
Yhdistystoiminta:

Olemme rekisteröity yhdistys rekisterinumerolla 199.138. Toimimme monella tavalla moottoriurheilun parissa, kilpailijoina, katsojina, kuvaajina ja eRallin parissa. Tavoitteenamme on edistää ja toteuttaa moottoriurheilua monissa lajeissa, kuten ralli, rallisprint, jokamiesluokka, eRalli ja enduro.

Rallikilpailut:

Ajamme kilpaa rallissa ja rallisprintissä. Marko Kytömäki harrastaa rallia kansallisella tasolla ilman suuria tulostavoitteita kartanlukijansa Antti Ahonen kanssa.  Esko Kytömäki ja Niilo Ahonen ovat olleet mukana rallin Nuorten SM-sarjassa kausilla 2021, 2022 ja 2023. Kaudella 2023 Esko ja Niilo voittivat rallin nuorten Suomen Mestaruuden. 

Tango Team Motorsport ry- Yhteistyöehdotus vuodelle 2024

Eskolla ja Niilolla on tähtäin huipulla!!! Nyt on loistava tilaisuus lähteä mukaan tukemaan nuoria autourheilijoita ja saada samalla hyvää medianäkyvyyttä. Tavoitteena tiimimme junioreilla on seurata vaikkapa Kalle Rovanperän jalanjälkiä. Kustannusten kattamiseksi haemme yhteistyökumppania, joka olisi kiinnostunut tukemaan Esko Kytömäkeä sekä Niilo ja Antti Ahosta Rallin nuorten SM-sarjassa tulevina kausina. Kaudella 2024 Esko ja Niilo siirtyvät yleisen SM4 luokan puolelle taistelemaan nuottiluokan SM-mitaleista.

Eskon tavoitteet kaudelle 2024 ja tulevaisuuteen

Kauden päätavoitteena on rallin SM-sarja. Ajamme myös kansallisia ralleja, sekä rallisprinttejä mahdollisuuksien mukaan, sekä toivottavasti joku kansainvälinen kisa kalenteriin mukaan. Pitkän tähtäimen tavoitteena on jopa tie rallin maailman huipulle. Tie on pitkä ja jalat maassa lähdetään tekemään kovaa pitkäjänteistä työtä itselle tärkeän asian eteen. Toivotaan menestystä tuleviin koitoksiin! Iso kiitos yhteistyökumppaneillemme, joiden ansiosta olemme saaneet ajaa paljon ja sitä kautta saaneet erittäin arvokasta kokemusta.

 
Rallikuvaus:

Tuotamme rallikuvausta kansallisista ja kansainvälisistä kilpailuista. Teemme kuvauksia eri lajeista ja toimimme yhteistyössa Katalonialaisen video yrityksen, Passats de Canto kanssa. Tango Team Motorsport on tuttu toimija myös muutamissa MM-ralleissa. Olemme tehneet kuvauksia Espanjan, Suomen ja Saksan MM-ralleista. Kuvausten lisäksi olemme toimineet ralliturismin parissa yhteistyökumppaneidemme kanssa.

eRalli:

Ajamme paljon eRallia ja Esko toteuttaa myös RBR-ralliin modeja kuten autojen skinit ja BTB-llä itse rakennetut erikoiskokeet. https://tangoteam.com/toiminta/e-ralli/