Toiminta

Tango Team Motorsport ry – Rakkaudesta ralliin
Yhdistystoiminta:

Olemme rekisteröity yhdistys rekisterinumerolla 199.138. Toimimme monella tavalla moottoriurheilun parissa, kilpailijoina, katsojina, kuvaajina ja eRallin parissa. Tavoitteenamme on edistää ja toteuttaa moottoriurheilua monissa lajeissa, kuten ralli, rallisprint, jokamiesluokka, eRalli ja enduro.

Rallikilpailut:

Ajamme kilpaa rallissa ja rallisprintissä. Marko Kytömäki harrastaa rallia kansallisella tasolla ilman suuria tulostavoitteita. Tiimimme junioreille tahdomme tarjota mahdollisimman hyvän kasvuympäristön lajin parissa ja tahdomme heidän kokeilevan kykyjään tavoitteena jopa ralliammattilaisuus jonain päivänä. Esko Kytömäki on lähdössä rallin 2021 nuorten SM-sarjaan kartanlukijanaan Antti Ahonen.

Tango Team Motorsport ry- Yhteistyöehdotus vuodelle 2021

Nyt on loistava tilaisuus lähteä mukaan tukemaan nuoria autourheilijoita ja saada samalla hyvää medianäkyvyyttä. Selkeänä tavoitteena tiimimme junioreilla on seurata vaikkapa Kalle Rovanperän jalanjälkiä. Treeniä on ajettu kartingissa ja rallicross radoilla jo monta vuotta. Vihdoin olemme valmiita kilpailukauteen 2021.

Kustannusten kattamiseksi haemme yhteistyökumppania, joka olisi kiinnostunut tukemaan Esko Kytömäkeä ja Antti Ahosta Rallin nuorten SM-sarjassa tulevina kausina.

Eskon tavoitteet kaudelle 2021

Hankimme paljon ajo- ja kilpailukokemusta V1600-luokan Ford Focus ralliautolla monissa olosuhteissa.
Kauden päätavoitteena on rallin SM-sarja. Ajamme myös kansallisia ralleja, sekä rallisprinttejä mahdollisuuksien mukaan.

Esko Kytömäen tulevaisuuden tavoitteet

Tavoitteena on jopa tie rallin maailman huipulle. Tie on pitkä ja jalat maassa lähdetään tekemään kovaa pitkäjänteistä työtä itselle tärkeän asian eteen. Toivotaan menestystä tuleviin koitoksiin! Iso kiitos yhteistyökumppaneillemme, joiden ansiosta olemme saaneet tehdä hyvää pohjaa jo ennen kilpailuikää. 

Rallikuvaus:

Tuotamme rallikuvausta kansallisista ja kansainvälisistä kilpailuista. Teemme kuvauksia eri lajeista ja toimimme yhteistyössa Katalonialaisen video yrityksen, Passats de Canto kanssa. Tango Team Motorsport on tuttu toimija myös muutamissa MM-ralleissa. Olemme tehneet kuvauksia Espanjan, Suomen ja Saksan MM-ralleista. Kuvausten lisäksi olemme toimineet ralliturismin parissa yhteistyökumppaneidemme kanssa.

eRalli:

Ajamme paljon eRallia ja Esko toteuttaa myös RBR-ralliin modeja kuten autojen skinit ja BTB-llä itse rakennetut erikoiskokeet. http://tangoteam.com/toiminta/e-ralli/