Toiminta

Tango Team Motorsport ry – Rakkaudesta ralliin
Yhdistystoiminta:

Olemme rekisteröity yhdistys rekisterinumerolla 199.138. Toimimme monella tavalla moottoriurheilun parissa, kilpailijoina, katsojina, ajokouluttajina, kuvaajina ja rallituristeina. Tavoitteenamme on edistää ja toteuttaa moottoriurheilua monissa lajeissa, kuten ralli, rallisprint, jokamiesluokka ja enduro.

Rallikuvaus:

Tuotamme rallikuvausta kansallisista ja kansainvälisistä kilpailuista. Teemme kuvauksia eri lajeista ja toimimme yhteistyössa Katalonialaisen video yrityksen, Passats de Canto kanssa. Tango Team Motorsport on tuttu toimija myös muutamissa MM-ralleissa. Olemme tehneet kuvauksia Espanjan, Suomen ja Saksan MM-ralleista. Kuvausten lisäksi olemme toimineet ralliturismin parissa yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Rallikilpailut:

Ajamme kilpaa rallissa ja rallisprintissä. Tavoitteenamme on nauttia kilpa-autoilusta ja teemme paljon töitä sen eteen, että kilpaileminen olisi mahdollista. Harrastamme kansallisella tasolla ilman suuria tulostavoitteita. Tiimimme junioreille tahdomme tarjota mahdollisimman hyvän kasvuympäristön lajin parissa ja tahdomme heidän kokeilevan kykyjään tavoitteena jopa ralliammattilaisuus jonain päivänä.

Tango Team Motorsport ry- Yhteistyöehdotus vuodelle 2019

Nyt on loistava tilaisuus lähteä mukaan tukemaan nuoria autourheilijoita ja saada samalla hyvää medianäkyvyyttä hyvään hintaan. Tango Team Motorsport on murrosvaiheessa. Junioritoiminta nostaa päätään aktiivisesti. Selkeänä tavoitteena tiimimme junioreilla on seurata vaikkapa Kalle Rovanperän jalanjälkiä. Treeniä on ajettu kartingissa ja rallicross radoilla jo muutama vuosi. Vauhti ja auton käsittelytaito on kasvanut huikeaa vauhtia. Nyt on harpattu iso askel oikeisiin ralliautoihin.

Kustannusten kattamiseksi haemme yhteistyökumppania, joka olisi kiinnostunut tukemaan erityisesti Tango Team Juniors toimintaa. Käytännössä tämä tarkoittaisi rahallista tukea, jolla autettaisiin junior teamin väkeä moottoriurheilun sen tärkeimmässä aloitusvaiheessa.

Eskon ja Niilon Tavoitteet kaudelle 2019

Hankimme paljon ajokokemusta V1600-luokan Ford Focus ralliautolla monissa olosuhteissa.
Auton säätö ja etuvetoisen ajotavan opettelu.
Harjoittelu tehdään rallicross radoilla ja suljetuilla testierikoiskokeilla jäällä, lumella, soralla ja asfaltilla. Autourheiljan tulee olla fyysisesti ja henkisesti vahvassa kunnossa. Esko ja Niilo harrastavat ja kilpailevat myös suunnistuksessa, joka tukee ja kasvattaa tärkeitä ralliautoilijan ominaisuuksia kuten fysiikka, keskittymiskyky ja hermojen hallinta. Yhteistä rallissa ja suunistuksessa onkin että 95% keskittyminen suoritukseen tuo 100% todennäköisyydellä virheen.

Eskon ja Niilon Tulevaisuuden tavoitteet

Eskon täyttäessä 14 vuotta, tarkoituksena on päästä V1600 Ford Focuksella rallisprinttiin ja nuorten rallin SM-sarjaan. Tätä ennen ehkä kilpailuja Viro-Latvia-Liettua suunnallakin.
Myöhemmin tavoitteena on jopa tie rallin maailman kartalle.